Мисијата на Федер Бау е да овозможи незаборавни и пријатни моменти во сечиј живот а тоа го постигнува со производството на професионалните душеци. Ако не се чувстувате среќни со користењето на вашиот душек, дајте ни можност да Ви помогнеме и да се обидеме да ја вратиме вашата среќа...

Една третина од животот поминуваме во спиење! Бидете сигурни дека за да го поминате животот здрав ви треба квалитет! Душекот игра огромна улога за вашиот сон! Инвестирајте во него ...

Вие поминувате 8 часа во текот на ноќта или тоа е 2688 часа годишно во вашиот кревет. Вашиот физички, ментални и емоционални настапи се директно поврзани со квалитетот на спиењето што го добивате.

image

Bonell Spring

image

PU Foam

Pocket Spring

image

Memory Foam

image

За Нас

Мисијата на Федер Бау е да овозможи незаборавни и пријатни моменти во сечиј живот а тоа го постигнува со производството на професионалните душеци. Ако не се чувстувате среќни со користењето на вашиот душек, дајте ни можност да Ви помогнеме и да се обидеме да ја вратиме вашата среќа. Тоа што ги прави поразлични нашите производи од останатите производи на пазарот се неколку карактеристики од материалите кој дават удобност, природност и целосна опуштеност.

Производите

Контакт

Адреса

Моб:+389 (0) 71 224 805
Моб:+389 (0) 71 224 804
Моб:+389 (0) 71 224 803
Тел:+389 (0) 44 482 141
Емаил: info@feder-bau.com.mk
Голема Речица 1200 Тетово Р.Македонија

Copyright © Feder Bau 2016 . All Rights Reserved | Design by FederBau