Misioni i kompanisë Feder Bau është përpjekja për të falur momente të paharrueshme dhe të këndshme në jetën e secilit, dhe këtë e arrin me prodhimin e dyshekëve profesional, që të relaksojnë dhe të bëjnë të ndjehesh më natyral se më parë. Në qoftë se ndjehesh jo i lumtur me përdorimin e dyshekut tënd, atëherë na jep neve mundësinë për të të ndihmuar dhe për t’u përpjekur në kthimin e lumturisë tënde...

Një të tretën e jetës e kalojmë duke fjetur! Të jesh i sigurt për të pasur një jetë të shëndetshme keni nevojë për cilësi! Dysheku luan një rol të rëndësishëm në gjumin tuaj? Investoni në të ...

Ju shpenzoni 8 orë gjum gjatë natës ose 2688 orë në vit në shtratin tuaj. Shfaqja juaj fizike, mendore dhe emocionale janë të lidhura direkt me cilësinë e gjumit që ju bëni.

image

Bonell Spring

image

PU Foam

Pocket Spring

image

Memory Foam

image

Reth Nesh

Misioni i kompanisë Feder Bau është përpjekja për të falur momente të paharrueshme dhe të këndshme në jetën e secilit, dhe këtë e arrin me prodhimin e dyshekëve profesional, që të relaksojnë dhe të bëjnë të ndjehesh më natyral se më parë. Në qoftë se ndjehesh jo i lumtur me përdorimin e dyshekut tënd, atëherë na jep neve mundësinë për të të ndihmuar dhe për t’u përpjekur në kthimin e lumturisë tënde. Çfarë e bën produktin tonë më ndryshe nga produktet tjera në treg janë disa karakteristika të materialeve që ofrojnë rehati dhe relaksim të plotë për trupin tuaj.

Prodhimet

Kontakt

Adresa

Cel:+389 (0) 71 224 805
Cel:+389 (0) 71 224 804
Cel:+389 (0) 71 224 803
Tel:+389 (0) 44 482 141
Email: info@feder-bau.com.mk
Reçic e Madhe 1200 Tetovë R.Maqedonis

Copyright © Feder Bau 2016 . All Rights Reserved | Design by FederBau